Vrei să ști cum să creezi un curs în 2023? iSpring Suite Solutions este cel mai bun software disponibil pentru oricine creează cursuri online, deoarece are toate funcționalitățile de care ar putea avea nevoie.

Trebuie să fi familiarizat cu Microsoft PowerPoint pentru a utiliza iSpring Suite. Poți combina elemente utile pentru a produce interactive, sondaje, chestionare și multe altele. Acest lucru deschide noi oportunități în domeniul educației și al învățării online.

iSpring Suite Solutions îmbunătățește cel mai popular software, Powerpoint. Sunt sigur că oricine știe să lucreze în PowerPoint, chiar dacă nu ai învățat acest lucru la școală nu îți face griji, este FOARTE UȘOR.

Poate ești curios cum facilitează Powerpoint acest instrument? Cât costă? Merită acești bani? Îți rezolvă toate problemele?

Prin această postare, îți voi răspunde întrebărilor pe care le ai.

Ce este iSpring Suite?

cum să creezi un curs în 2023

iSpring Suite este soluția dacă ești în căutarea unui set complet de instrumente e-learning pentru tine. Poți face cursuri online, teste și cursuri video interactive cu aceasta, deoarece oferă cele mai ușoare și simple metode de utilizat.

Software-ul poate îmbunătăți cursurile online prin adăugarea de filme de instruire, chestionare utile, simulări de dialog, conversie din text în vorbire (text-to-speech) și multe altele. Da ai auzit bine! Text-to-speech, dacă ai ceva abilități pe care le vrei să le pui într-un curs, chiar dacă nu ști limba engleză, te poți ajuta de acest instrument să îți vinzi cursurile internațional.

Procesul de evaluare și acceptare a cursurilor este securizat de iSpring Suite, care permite, de asemenea, echipelor să colaboreze la conținutul de învățare și să primească aprobarea de la clienți prin lansarea informațiilor online. Super nu?

Cursurile create cu iSpring Suite pot fi convertite înapoi în HTML5 pentru o vizualizare impecabilă pe toate dispozitivele utilizate în mod obișnuit, inclusiv PC-uri, Mac-uri, tablete și smartphone-uri.

Cursurile sunt compatibile cu orice LMS, deoarece pot fi publicate în conformitate cu oricare dintre standardele actuale de eLearning, inclusiv SCORM 1.2, SCORM 2004, AICC, cmi5 și xAPI (Tin Can). Acest software este folosit de mii de dezvoltatori de e-learning pentru a-și economisi timp prețios.

Instrumentul iSpring Suite:

Un abonament la iSpring Suite îți oferă acces la:

 • iSpring Quizmaker
 • iSpring Visuals
 • iSpring Audio and Video Editor
 • iSpring Talkmaster
 • iSpring Flip
 • iSpring CamPro

În plus, dacă alegi abonamentul premium iSpring Suite Max, vei primi următoarele două caracteristici:

 • Content Library
 • Cloud Space

Creeză un test cu iSpring

cum să creezi un curs online

Pentru cursul tău, iSpring îți permite să creezi un chestionare la nesfârșit și face procesul foarte simplu.

Ai diferite tipuri de template-uri pentru chestionarele tale, iar asta facilitează în crearea de chestionare rapid.

Acestea includ tragerea de cuvinte, hotspot, alegere multiplă, adevărat-fals, răspuns scurt, numeric, potrivire, completarea spațiilor libere, alegere din liste și adevărat sau fals.

Vei învăța beneficiile și dezavantajele fiecărui tip de întrebare utilizând acest iSpring QuizMaker doar de câteva ori.

Poți crea chestionare captivante pentru studenții tăi foarte ușor, datorită acestor template-uri și funcții suplimentare.

Raportarea extinsă a QuizMaker este un alt instrument util. Participanții la chestionar primesc un raport detaliat despre performanța lor, inclusiv dacă au trecut sau nu examenul.

iSpring Visuals

creeaza un curs online

Studenții nu ar trebui să găsească un curs online plictisitor. Tot ce avem nevoie în acest sens este un software cu niște imagini decente.

Grafica eficientă este o componentă crucială pentru a menține atenția și interesul elevilor. Cursanții ar putea avea dificultăți să termine cursul dacă imaginile sunt plictisitoare.

iSpring Suite Video & Audi Editor

cum să creezi un curs în 2023

Un editor excelent este unul care oferă tot ceea ce este posibil să ai nevoie, fără a sacrifica niciodată capacitatea de utilizare pentru utilizator.

iSpring Suite include, de asemenea, un editor vizual de bază, care este adecvat pentru îndeplinirea cerințelor cursului.

La ce este bun editorul?

 • Elimină tot zgomotul ambiental din înregistrarea ta audio.
 • Șterge înregistrările pe care nu le dorești
 • Adaptează nivelurile de sunet după cum este necesar
 • Introdu efecte sonore.

iSpring Audio-Video face eforturi pentru a fi prietenos pentru începători, iar ca să înveți să-l folosești nu necesită mult timp.

Singura modalitate de a accesa Editorul Audio-Video iSpring este achiziționarea unui abonament iSpring Suite, deoarece acesta nu poate fi achiziționat separat.

iSpring TalkMaster

Talk Master este un instrument util pentru a produce conversii eficiente de dialog.

TalkMaster facilitează dezvoltarea simulărilor. Biblioteca de conținut îți oferă, de asemenea, o selecție de șabloane. Astfel, le poți selecta pe cele potrivite pentru compania ta.

Reține că poți utiliza această funcție numai dacă ai un abonament la iSpring Suite.

iSpring Flip

cum să creezi un curs online in 2023

Poate prefi să îți convertezi documentele învechite și tradiționale în cărți electronice HTML5.

O componentă esențială a iSpring pentru această funcție este Flip One, care, în esență, întoarce documentul într-un mod superb!

Cărțile electronice interactive depășesc ceea ce îți poți imagina de la o lucrare standard. De asemenea, îți oferă un document unic, care este superior celor anterioare, pe lângă câteva avantaje fantastice.

Poți monitoriza progresul elevilor tăi și poți determina dacă aceștia citesc cu adevărat cartea electronică. În calitate de autor, poți realiza un raport amănunțit despre citirea și dezvoltarea cursanților tăi.

iSpring Cam Pro

Poți crea o varietate de conținut video captivant pentru orice subiect folosind iSpring Cam Pro. Include software de înregistrare care îți permite să te înregistrezi cu camera ta web, ecranul computerului, microfonul și materialele educaționale.

Poți îmbunătăți aspectul videoclipului tale adăugând efecte precum tranziții, clip art-uri și alte lucruri folosind programul de editare video.

Ți-ar putea lua mult timp dacă nu ești expert în realizarea de videoclipuri.

Salvează cursurile cu iSpring Space

cum sa faci un curs online

Ce poate fi mai avantajos decât să ai cursul salvat pe Microsoft Cloud? Drept urmare, iSpring Space îți oferă o interfață cu utilizatorul prin care îți poți stoca cursurile de e-learning pe cloud și le poți accesa de pe orice dispozitiv.

Numai planul de abonament premium iSpring Suite Max îl include. Este o alegere înțeleaptă să îți salvezi materialele didactice în cloud, mai degrabă decât să le găzduiești pe orice alt server, deoarece sistemele bazate pe cloud sunt considerabil mai sigure. În plus, există mai puțin pericol de prăbușire sau hacking.

Îți poți accesa cursurile de pe orice dispozitiv cu conexiune la internet datorită unui sistem bazat pe cloud.

Desigur, există mai multe metode prin care îți poți publica cursul.

Obține tot conținutul de care ai nevoie

Scopul bibliotecii de conținut (content library) este să îți ofere toate materialele de care ai nevoie pentru a crea un curs. Un curs bine construit este acela care are toate temele captivante și modelele atrăgătoare.

Prin filtrarea rapidă prin biblioteca de conținut iSpring după sex, ținută, etnie, activitate, direcție și emoție, poți găsi foarte rapid un model potrivit pentru proiectul tău.

Există mai mult decât suficiente filtre în această bibliotecă de caractere pentru a îți permite să menți un flux de lucru mult mai eficient.

creeaza un curs online rapid

Este timpul să plasezi modelul ideal de personaj pe care l-ai creat în contextul potrivit. Găsești peste 230 de medii diferite din care să alegi și, făcând acest lucru, poți determina autenticitatea cursului alegând o locație care să corespundă contextului.

Ca urmare, va fi mai ușor să păstrezi atenția participanților la curs.

Sistemul de management al învățării (LMS)

cursuri online

LMS este un software pentru gestionarea, documentarea, urmărirea, personalizarea unei varietăți de cursuri și rularea programelor educaționale.

Deoarece materialele tale de învățare sunt livrate și gestionate de un „sistem de management al învățării”, acest software are toate instrumentele pentru a îți gestiona învățarea. Un sistem de management al învățării foarte bun este iSpring Suite.

Cum te facilitează iSpring Learn

Poți obține o serie de instrumente de învățare cu aplicația iSpring. Atât dispozitivele iOS, cât și Android pot folosi software-ul. iSpring Learn este un sistem de management al învățării care este găzduit în principal în cloud.

Opțiunea Publicare îți permite să trimiți toate aceste documente simultan. Vei observa că utilizarea acestui software de încredere face furnizarea materialelor de instruire considerabil mai simplă. Acum că ai învățat cum să creezi un curs în 2023, hai să vedem și prețul pentru aceste instrumente fantastice.

Cât costă iSpring Suite?

iSpring oferă o varietate de pachete de abonament, iar prețul variază în funcție de caracteristici și de numărul de autori. Costurile tale scad pe măsură ce adaugi mai mulți parteneri. Cu toate acestea, chiar dacă le folosești, costurile nu vor pune prea multă presiune asupra bugetului tău.

În plus, iSpring oferă o perioadă de încercare gratuită de 30 de zile, astfel încât să o poți utiliza pe deplin înainte de a lua decizia de a cumpăra.

Cum să creezi un curs în 2023

Ai descoperit cum să creezi un curs în 2023. Scopul a fost să obținem un software care să ne satisfacă nevoile, fiind în același timp rentabil, iar iSpring Suite reușește în acest demers.

Voi încheia acest articol declarând că iSpring Suite este printre soluțiile de top pentru crearea de cursuri online. Pe piața de producere a cursurilor online, este un model unic.

Acesta adaugă componente importante de instruire la binecunoscutul program Microsoft PowerPoint, cum ar fi sondaje, chestionare și multe altele, pentru a crea un pachet bogat în funcții care să te ajute să creezi conținut e-learning captivant și captivant.

Merită banii, deoarece îți va permite să creezi cursuri captivante cu tot conținutul de care ai nevoie într-un singur loc convenabil și pentru un singur cost modest, economisind o cantitate semnificativă de timp suplimentar, muncă și cheltuieli. Înca ceva foarte, foarte important este serviciul cu clienții. Nu îți face griji în folosirea acestui instrument, ai tutoriale direct în software cum poți lucra cu aceste instrumente + îi poți contacta pe cei de la iSpring Suite în cateva secunde.