La fel ca dropshipping, drop servicing este practic și mulți oameni o fac deja cu succes. Uneori, nu ești suficient de calificat, dar vrei totuși să începi o afacere bazată pe abilități. Acesta este motivul pentru care am creat acest articol despre drop servicing.

Cu toate acestea, tot trebuie să înveți abilitățile de marketing și de a-ți configura afacerea online. Nu îți face griji; Te voi ajuta să înțelegi totul pentru a începe o afacere de la zero.

Ce este Drop Servicing și cum funcționează?

Drop Service-ul sau arbitrajul de servicii este o metodă de îndeplinire care te ajută să vinzi servicii chiar dacă nu cunoști abilități. Pur și simplu altcineva face această treabă pentru tine. Aceasta este o nouă tendință în lumea afacerilor, deoarece economisește timp, bani și oferă mai multe oportunități de creștere.

Drop Service îți permite să te concentrezi pe aspecte specifice ale companiei tale, cum ar fi marketingul digital. Nu trebuie să cunoști abilități pentru a oferi servicii și tot o vei face, dar cu ajutorul partenerului sau al angajatului tău.

drop servicing pentru incepatori

Unii oameni definesc, de asemenea, drop service-ul ca o metodă de vânzare a produselor digitale create de altcineva. La fel ca în dropshipping, vinzi produse care sunt livrate de altcineva.

Cu alte cuvinte, dacă aplici ideea de dropshipping pentru a oferi servicii, atunci se numește drop service. Sună corect? Uite câteva exemple pentru a fi și mai clar!

Exemple de servicii pentru începători

Poți face afacerea de drop service oferind orice serviciu disponibil pe piață. Aceasta poate include:

 • SEO
 • Marketing digital
 • Crearea de conținut
 • Design grafic
 • Dezvoltare site
 • Scrierea de conținut
 • Editare video
 • Copywriting
 • Managementul rețelelor sociale
 • Rularea reclamelor
 • Animaţie
 • Crearea de cărți electronice

Și lista continuă! Poți vinde toate aceste servicii. Este extrem de satisfăcător dacă știi cum să o faci corect. Dar s-ar putea să te întrebi totuși de ce oamenii vor cumpăra servicii de la tine. Să vedem de ce!

De ce vor cumpăra oamenii de la tine?

O listă masivă de site-uri web oferă servicii freelance precum Upwork, Fiverr, Freelancer și multe altele. Și există o mulțime de oameni care oferă serviciile direct. Atunci este corect să ne întrebăm de ce vor cumpăra oamenii de la afacerea ta de drop service.

Și iată principalele motive pentru asta:

 • Antreprenorii și afacerile nu vor să gestioneze freelanceri
 • Ei doresc ca serviciile să fie livrate fără a fi nevoie să intre în detalii
 • Nu vor să-și piardă timp pentru a găsi furnizorii de servicii potriviți

Pentru ei, merită. De ce? Economisesc mult timp și energie fără îndoială. Dacă îți construiești o reputație pentru furnizarea profesională a serviciilor potrivite, vei obține în cele din urmă o mulțime de clienți. Companiile nu vor să aibă încredere în oricine.

Ghid Drop service pentru începători: Cum să începi Drop Servicing?

În acest ghid este posibil să găsești mai mulți pași pentru a începe o afacere de drop servicing. Dar odată ce ești pregătit cu toate informațiile pentru afacere, ești gata să începi. Tot ce ai nevoie este să-ți promovezi afacerea și să faci bani online.

Găsește nișa

Scopul tău ar trebui să fie să găsești o nișă în care să-ți oferi serviciile de drop service. Ce este o nișă? Ei bine, este o zonă de interes pentru tine sau compania ta.

cum incepi drop servicing

În această secțiune, îți voi prezenta cercetarea de nișă.

Descoperirea sau cercetarea de nișă poate avea acești pași:

 • Identificați subiectul de nișă sau subiectul principal
 • Studiază-ți nișa pe Google
 • Clasifică-ți cuvintele cheie de nișă
 • Evaluează competiția
 • Și alege-ți nișa

Pentru asta, poate dorești să utilizezi MP-OnlyTools. Iată cum procedezi:

Acum vei avea o listă de cuvinte cheie relevante pentru nișa ta.

drop servicing pentru incepatori

Acum te poți duce pe Google Ads Keyword Plan:

cati bani poti face cu drop servicing

Cauți cuvântul cheie:

ce este drop servicing

Și vezi rezultatele:

este profitabil drop servicing

După cum vezi, între 100 și 1k de căutări lunare, dacă încercam alt serviciu… de exemplu invitații nuntă:

curs drop servicing

Aici poți să vezi că sunt între 10k și 100k căutări lunare. Deci îți alegi serviciul pe care vrei să îl oferi. După aceea, ai dori să sari pe o platformă pentru a răspândi vestea despre afacerea ta de drop service.

Crează site-ul web pentru afacerea ta de Drop Servicing

Gândește-te la platformele în care poți partaja conținutul din nișa ta. Care crezi că este cel mai bun mod pentru o companie de a-și face publicitate serviciilor în această epocă modernă? Răspunsul ar fi prin intermediul unui site!

Crearea unui site web este o etapă ușoară în zilele noastre. Când începi, concentrează-te doar pe crearea unui site care să reflecte bine serviciile tale.

Iată cum creezi un site web:

 • Vizitează NameCheap și obține un nume de domeniu pentru site-ul tău
 • Accesează Bluehost și optează pentru un plan de găzduire partajată

Am dat aceste exemple deoarece te poate costa mai puțin, dar în cazul meu folosesc SiteGround și pentru găzduire și pentru domenii.

 • Instalează WordPress în cPanel
 • Și începe să creezi conținut.

Crearea unui site web nu este însă singura modalitate! Poți promova servicii prin intermediul rețelelor sociale sau prin e-mail marketing. Iată cum începi pe rețelele sociale:

 • Analizează ce platformă de social media se potrivește nișei tale
 • Creează pagini pe rețelele de socializare (Facebook, Instagram și multe altele)
 • Creează imagini și videoclipuri atrăgătoare pe Canva
 • Distribuie pe conturile tale de socializare
 • Păstrează conținutul aliniat cu serviciile tale

Nu te lăsa copleșit dacă sunt prea multe informații pentru tine. Trebuie totuși să ai un început.

Alege metodele tale de plată

Desigur, poți discuta despre metodele de plată cu clienții tăi prin e-mailuri și apeluri telefonice. Dar poate dorești să adaugi gateway-uri de plată în site-ul tău. Dacă dorești să îți automatizezi afacerea, pune-ți aceste întrebări:

 • Care va fi prețul serviciilor tale?
 • Care sunt limitările diferitelor metode de plată?
 • Cum te vor plăti clienții?

Iată câteva opțiuni pentru a fi plătit de la clienții tăi de pe site-ul tău de drop service:

 • Stripe
 • PayPal
 • Payoneer
 • Plăți WooCommerce
 • Criptomonedă (Coinbase și altele)

Alege cât mai multe metode de plată, astfel încât să nu pierzi niciodată un client.

Promovează afacerea ta de Drop Servicing

Deci, ai învățat abilitățile necesare, ai creat site-ul și ai adăugat metodele de plată. Atât de bine până acum! Dar acum stai pe loc și aștepți să fii plătit, nu-i așa?

Ei bine, mult noroc cu asta! Dar dacă dorești să îți dezvolți afacerea ta, atunci trebuie să o promovezi. Deci, cum îți poți promova afacerea de drop servicing?

Creează conținut captivant pentru publicul tău

După cum am menționat mai devreme, marketingul prin conținut merită cu siguranță încercat. Dacă ești bun la crearea de conținut, ai putea fi angajat de alte companii pentru a le dezvolta conținutul. De asemenea, poate duce la noi oportunități mai departe.

Pentru începutul afacerii tale, rețelele sociale și site-urile QA sunt excelente!

Accesează rețelele sociale, site-uri de întrebări și răspunsuri precum Quora și altele

După ce creezi conținut pe site-ul tău, dute și distribuie postările de acolo. Și reutilizează conținutul pentru site-uri precum Quora și SlideShare. Începe să porți conversații online cu oamenii online care crezi că sunt interesați de serviciile tale.

O modalitate excelentă de a fi remarcat este să răspunzi la întrebările de pe Quora și SlideShare. Dacă ai tipul potrivit de conținut, oamenii vor dori să facă clic pe site-ul tău și să îți cumpere serviciile sau produsele.

Utilizează video marketing: Creează videoclipuri pe YouTube

Crearea videoclipurilor pe YouTube poate fi costisitoare sau descurajantă la început, dar merită. Video Marketing poate crește expunerea și autoritatea companiei tale.

Făcând videoclipuri despre evolutiile industriei, dovedesti ca stii despre ce vorbesti. Și acest lucru îi va face pe oameni să dorească să vadă mai mult din conținutul tău, cumpărând în cele din urmă de la tine. Tiktok de asemenea este o platformă foarte bună pentru marketing în momentul de față.

Rulează reclame pe rețelele de socializare și pe Google

Rularea reclamelor pe rețelele de socializare și pe Google este mult mai plină de satisfacții decât crezi. Dar pentru asta, trebuie să înțelegi cum să rulezi corect anunțuri pe o anumită platformă. Obține certificatul pentru a difuza anunțuri pe Google aici.

Nu vrei să plătești bani la început? Te poți uita la videoclipuri de pe canalul de YouTube MP-Educativ, unde îți arăt cum poți aduce trafic pe site-ul tău.

Întrebări frecvente pentru Drop Servicing

Există câteva concepții greșite despre drop servicing. Așa că permite-mi să răspund la câteva întrebări despre asta acum.

1. Ce este Drop Servicing?

Drop service sau service arbitrage, este un model de afaceri în care acționezi ca intermediar între un client care are nevoie de un serviciu și un freelancer sau o agenție care poate furniza acel serviciu.

2. Cum funcționează Drop Servicing?

Găsești un client care are nevoie de servicii. Găsești apoi un freelancer sau o agenție care îți poate oferi acel serviciu. Acel freelancer sau agenție termină serviciul, iar tu îl trimiți clientului tău. Așa câștigi bani taxându-ți clientul mai mult decât ai plătit freelancerului sau agenției.

3. Este Drop Servicing legal?

Aceasta este o întrebare comună. Și răspunsul este DA; drop servicing este etic și legal. În primul rând, îți acorzi timp pentru a obține clienți și pentru a asigura calitatea serviciilor. În al doilea rând, nu faci nimic ilegal. Dacă dorești să îți arăți încrederea și transparența, poți împărtăși cu ambele părți modelul tău de afacere.

4. Ce abilități sunt necesare pentru drop servicing?

Nu ai nevoie de abilități specifice pentru a începe cu drop servicing. Cu toate acestea, abilitățile esențiale de marketing și vânzări vor fi de ajutor. Și cred că ar trebui să înțelegi mai bine cum funcționează serviciile pe care le oferi.

De exemplu, dacă afacerea ta oferă design de logo, trebuie să ști cum arată un logo bun.

5. Câți bani poți câștiga cu drop servicing?

Depinde de serviciile pe care le oferi și de prețul pe care îl percepi. În general, întreprinderile de arbitraj de servicii au o marjă de profit mai mare decât majoritatea altor afaceri. Deci poți câștiga mulți bani cu drop servicing.

De exemplu, dacă plătești $100 pentru un design de logo și oferi $50 unui liber profesionist. Apoi păstrezi $50 în profit. Poți câștiga $2.500 pe lună dacă poți servi 50 de clienți.

Ce părere ai despre acest ghid de drop servicing pentru începători? Spune-mi părerea ta în comentarii.