URL Shorteners sunt servicii care pot scurta adresele URL lungi pentru a le face mai ușor de gestionat. Foarte simplu și direct. Merită acum efortul de a folosi aceste servicii de scurtare a adreselor URL? Să începem investigația asupra puterii și utilității acestor servicii.

Vom examina puterea acestor servicii în această postare fantastică. Vom investiga modul în care aceste servicii pot beneficia afacerea noastră online. De asemenea, o să folosesc propriul meu mp-link.me, un serviciu fantastic de scurtare a adreselor URL. Așa că așeazăte mai bine în fața ecranului și haide să intrăm împreună în detalii.

Beneficiile Serviciilor de Scurtare URL

Când erai mic poate că îți doreai să iei ceva de pe raftul de sus din dulap, dar nu ajungeai. De ce? Deoarece erai scund, a fi scund nu este un dezavantaj? Situația este diferită cu adresele URL. De fapt, cu cât URL-ul este mai scurt, cu atât este mai bine pentru tine.

Următoarele sunt principalele motive pentru a scurta întotdeauna adresele URL lungi.

Simplitate și manevrabilitate

Aruncă o privire la cele două link-uri de mai jos. Care dintre cele două linkuri crezi că este cel mai simplu?

beneficiile serviciilor de scurtare url
servicii scurtare url

Ambele adrese URL sunt același link. Folosind mp-link.me, am scurtat primul link folosind cuvinte personalizate (vom ajunge la asta). Drept urmare, conexiunea mea este foarte scurtă și simplă. Cui nu-i plac linkurile scurte și directe? Sunt sigur că nu ai făcut click pe multe link-uri, deoarece acestea erau prea lungi și enervante. Imaginează-ți că distribui linkurile și pe rețelele sociale! Ce link îți place să distribui?

afaceri online

Urmărirea linkurilor

Un alt beneficiu semnificativ al servicilor de scurtare a adreselor URL este că îți permite să îți urmărești linkurile. Să mergem la mp-link.me și să vedem despre ce vorbesc.

Acesta este unul din link-urile mele. Poți vedea click-uri și click-uri unice. Toate informațiile referitoare la acele clicuri pot fi văzute aici.

scurtare url

Afișează nu numai numărul total de clicuri, ci și o varietate de alte informații utile. Îți afișează ce naționalități sunt cel mai probabil să facă click pe linkurile tale, precum și ce dispozitive folosesc.

servicii scurtare url romania

În plus, să presupunem că în prezent desfășori o campanie de marketing. Ai inclus linkurile în campaniile tale de marketing prin e-mail și rețelele sociale.

Mp-link.me îți poate arăta de unde au venit clicurile, astfel încât să poți crea eforturi de marketing mai eficiente, care vizează audiența ta ideală.

linkozordia romania

Creează un public personalizat folosind pixeli

Permite-mi mai întâi să explic ce este un pixel. Un pixel este un instrument de analiză care îți permite să măsori eficacitatea reclamei tale prin înțelegerea acțiunilor pe care le întreprind oamenii pe site-ul tău. Să luăm, de exemplu, pixelul Facebook. Odată ce ai configurat pixelul Facebook, pixelul se va declanșa atunci când cineva efectuează o acțiune pe site-ul tău. Exemplele de acțiuni includ adăugarea unui articol în coșul de cumpărături sau efectuarea unei achiziții. Pixelul primește aceste acțiuni sau evenimente, pe care le poți vizualiza pe pagina Tracking Pixels. De acolo, vei putea vedea acțiunile pe care le întreprind clienții tăi. Vei avea, de asemenea, opțiuni pentru a ajunge la acești clienți din nou prin viitoare reclame Facebook.

Mp-link.me are această caracteristică minunată încorporată în link-ul tău, unde tu poți urmări pixelii și viza publicul care a reacționat la campania ta. Poți viza aceste segmente de public în campanii viitoare similare.

cum adaugi pixeli facebook

Reduce costul de marketing prin SMS

Marketingul prin SMS este o altă tehnică eficientă de marketing. Poți trimite anunțul tău direct pe telefonul audienței tale, iar acestia pot face click pentru a o deschide de pe telefonul lor. Majoritatea agențiilor de marketing prin SMS, pe de altă parte, taxează în funcție de dimensiunea SMS-ului tău. Prin urmare, scurtarea adresei URL înainte de a o livra consumatorilor este esențială. În plus, o conexiune mai scurtă pare semnificativ mai puțin suspectă decât legătura mare originală.

Din punctul tău de vedere care dintre următoarele SMS-uri este mai bun?

alternative pentru bit.ly

SAU

servicii business online

Linkuri personalizate folosind servicii de scurtare a adreselor URL

Există două metode de a personaliza adresele URL cu ajutorul acestor servicii, cum ar fi Linkozordia.com. Nu numai că îți scurtează adresele URL, dar îți permite și să adăugi text personalizat pentru a oferi cititorilor o descriere a linkului. Hai să îți dau un exemplu. Iată un link către o pagină de Facebook. Ambele link-uri de mai jos duc la aceiași destinație, dar poți vedea că am personalizat linkul pentru a indica că este un link Facebook.

scurteaza link gratuit

Acest lucru se face cu ușurință folosind serviciul Linkozordia.com. Doar accesează pagina de scurtare a linkurilor și adăugă cuvintele tale personalizate în aliasul personalizat. Este atât de simplu.

cum sa scurtezi un link

Funcții suplimentare în mp-link.me

BIO PAGE

Da, cu linkozordia.com poți să faci și o pagină de bio. Știi, acele pagini care le pun oamenii pe conturile lor de social media, Tiktok, Instagram etc. Vei găsi multe opțiuni atunci când creezi o pagină de bio cu linkozordia, iată câteva dintre ele.

Da, ai văzut bine. Newsletter, poți colecta și e-mailuri cu pagina ta de bio, după care poți începe marketingul prin e-mail și poți vinde publicului tău orice dorești. Si ce crezi? Poți crea mai multe pagini de bio într-un singur cont. Interesant nu?

QR Coduri

Cu Linkozordia poți face și QR coduri. Cred că ști ce sunt acestea… Un cod QR funcționează similar codurilor de bare din supermarket. Fiecare cod QR este format din pătrate negre și puncte care reprezintă diferite tipuri de date. Când este scanat, modelul distinctiv al codului de bare se transformă în date care pot fi citite de om. Această tranzacție durează câteva secunde.

cum faci un cod qr

Și multe, multe alte funcții. Pe care le poți descoperi tu singur sau prin articolele și videoclipurile mele de pe YouTube. Accesează Linkozordia.com și deschide un cont gratuit astăzi!

Concluzie

Distribuirea adreselor URL lungi și complexe nu este o idee bună – de aici și necesitatea unor linkuri sau a unor servicii de scurtare a adreselor URL. Cel mai simplu și mai eficient mod de a evita capcanele este să înțelegi cum funcționează serviciile de scurtare a adreselor URL. Prin aceste cunoștințe, poți încerca să înțelegi cum se comportă adresele URL scurtate în diferite situații, permițându-ți să valorifici beneficiile pentru propriul câștig în marketingul digital și în afacerile tale online.