Cauți cele mai bune alternative Fiverr? Acest articol îți va arăta câteva dintre cele mai bune alternative Fiverr pe care trebuie să le încerci.

A face bani online este distractiv și provocator.

Dacă ești blogger, ai mai multe opțiuni disponibile pentru a monetiza site-ul. De exemplu, poți face marketing afiliat, poți afișa reclame, poți publica postări sponsorizate sau chiar să vinzi propriile produse digitale.

Când nu ești pasionat de blogging și ai nevoie să câștigi bani, a oferi oamenilor diferite servicii este o opțiune excelentă.

Dacă ești bun la ceva, îi poți ajuta pe alții cu abilitățile și poți fi plătit pentru serviciu. Este o modalitate populară de a face bani de acasă.

Tot ce ai nevoie este o conexiune la internet și un laptop.

Lista rapidă cu 7 cele mai bune alternative Fiverr

Continuă să citești acest articol dacă ești interesat de Fiverr și de cele mai bune alternative Fiverr. Îți vom arăta câteva site-uri web populare pe care le poți încerca și să faci bani online folosind abilitățile tale.

Ce este Fiverr?

alternative fiverr

Fiverr este o piață în care poți obține un loc de muncă sau să faci o treabă. Este unul dintre locurile renumite pentru angajarea de freelanceri. Dacă aii nevoie de un freelancer pentru a face o anumită sarcină, Fiverr poate fi unul dintre cele mai bune locuri în care să cauți.

Acești freelanceri oferă o varietate de servicii:

 • SEO
 • Ilustrații
 • Traduceri
 • Social Media Marketing
 • WordPress Development
 • Voiceover
 • Editări video

Și multe altele.

Fiverr oferă o garanție de rambursare a banilor și protecție pentru cumpărător. În plus, dacă ești vânzător, îți poți publica ofertele după înregistrarea pe platformă.

Când cineva este interesat de serviciul tău, te poate contacta în legătură cu comanda. Aceasta este una dintre modalitățile populare de a câștiga bani online de acasă.

Cele mai bune alternative Fiverr

Dacă primești doar câteva comenzi săptămânal pe Fiverr, poți stabiliza, de asemenea, afacerea generală prin promovarea serviciilor pe alte platforme.

Așadar, am făcut cercetările și am găsit unele dintre cele mai importante platforme pe care le poți folosi împreună cu vânzarea de servicii pe Fiverr.

Să vedem fiecare platformă și ceea ce oferă fără nicio altă problemă.

1. Freelancer

bani online cu fiverr

Freelancer este unul dintre site-urile populare unde poți licita pentru mai multe locuri de muncă. Cumpărătorul va publica o postare cu toate cerințele. Și ca vânzător, trebuie să licitezi pentru el în limita bugetului. Cumpărătorul poate trece prin fiecare ofertă și poate alege una care îl satisface. În afară de asta, cumpărătorul poate vizita și profilurile freelancerilor și poate discuta cu aceștia în timp real.

Este unul dintre cele mai bune locuri pentru freelancing. Deoarece a primit prea mulți cumpărători și vânzători, feedul ar fi actualizat frecvent. Deci, vei avea întotdeauna șansa de a întâlni noi cumpărători. Cea mai populară caracteristică a Freelancer este rețeaua securizată și asistența pentru clienți 24*7. Poți contacta echipa de asistență dacă ai probleme cu platforma.

Au mai mult de 39 de valute listate pe platformă, astfel încât să poți obține plata în moneda locală. Cumpărătorii pot plăti o anumită sumă pentru serviciu sau îți pot plăti pe oră. Ei au dezvoltat, de asemenea, o aplicație mobilă pentru a-ți ușura munca.

Toate plățile vor fi depuse frecvent după finalizarea sarcinii.

PRO:

 • Înregistrare gratuită
 • Mii de cumpărători și vânzători
 • Actualizări în fiecare minut
 • Plăți regulate
 • Securizat

CONTRA:

 • Nimic pana acum

2. UpWork

bani pe fiverr

Dacă ești în căutarea unei companii de încredere pe care o preferă mărcile mari precum Microsoft, Airbnb și GoDaddy, UpWork este una dintre cele mai acceptabile opțiuni. Platforma facilitează conectarea cu un freelancer cu o interfață de utilizator unică. Freelancerii Upwork au câștigat peste 2,3 miliarde în total.

Potrivit statisticilor, platforma deține o mulțime de liber profesioniști și cumpărători. A face bani cu UpWork este destul de simplu. Când cineva postează o ofertă de muncă, liber profesioniștii pot trimite propunerile. Odată ce cumpărătorul aprobă contractul, freelancerul poate începe să lucreze la proiect. După prezentarea lucrării, freelancerii vor fi plătiți.

Upwork-ul este gratuit și va fi întotdeauna gratuit. Când obți suficient venit, îl poți retrage în siguranță. În plus, poți găsi locuri de muncă în orice subiect precum IT, dezvoltare, design, finanțe, contabilitate etc.

PRO:

 • Alegeri multiple
 • Aplicatie de mobil
 • Gratuit
 • Companie mare
 • Panoul de control unic

CONTRA:

 • Găsirea primului loc de muncă poate fi dificilă

3. PeoplePerHour

freelancer romania

Devenind un freelancer certificat în comunitatea PeoplePerHour, vei primi mii de contracte de la cumpărători din întreaga lume. Dar, cei de la PeoplePerHour vor aproba doar freelanceri cu abilități înalte. Deci, trebuie să fii perfect pentru aprobare. Apoi, poți să îți creezi profilul și să impresionezi clienții atunci când îți aprobă cererea.

Profilul trebuie să fie bun. Când cineva te caută sau trebuie să afle mai multe despre tine, ar putea trece prin secțiunea de profil. Deci, trebuie să îți construiești un profil grozav. Au un sistem de inteligență artificială care te va potrivi cu locuri de muncă potrivite în funcție de interesele tale. Deci, trimiterea ofertelor va fi mult mai ușoară.

Pe lângă trimiterea de oferte, poți oferi și servicii la care te pricepi. De exemplu, dacă poți lucra la o postare de blog pentru $25, ai putea posta acel anunț acolo. Dacă cineva este interesat de afacere, s-ar putea să te contacteze. PeoplePerHour oferă, de asemenea, facturare ușoară.

PRO:

 • Opțiuni multiple de ales
 • Proiecte nelimitate
 • Oferi servicii
 • Facturare simplă

CONTRA:

 • Greu de a obține clienți dacă ai abilități limitate

4. Truelancer

cum faci bani pe fiverr

Truelancer este una dintre platformele freelancing care sprijină publicul global. Dacă cineva trebuie să facă o treabă, trebuie să o creeze ca proiect. Apoi, cumpărătorul va fi asortat cu câțiva freelanceri. De acolo, cumpărătorul are abilități de a comunica, de a împărtăși mai multe informații etc.

Cea mai bună parte a sistemului de plată Truelancer este siguranța. Platforma oferă o garanție de rambursare de 100% dacă cumpărătorul este nemulțumit de lucrarea terminată. În plus, atunci când vine vorba de plăți, platforma Truelancer o va marca ca un depozit de siguranță, iar acesta va elibera costul liber profesionist doar după satisfacția cumpărătorului.

Au un sistem de chat dedicat pentru a comunica cu freelanceri. Munca ta de zi cu zi pe Truelancer este dezvoltarea, proiectarea, bloggingul, scrierea, SEO, vânzările, marketingul și aplicațiile mobile. În plus, aplicațiile lor pentru Android și iOS sunt foarte utile în gestionarea contului.

PRO:

 • Aplicații Android/iOS
 • Banii inapoi garantat
 • Sistem de chat
 • Câmpuri multiple de lucrat

CONTRA:

 • Nimic pana acum

5. Guru

idei servicii fiverr

Guru este considerat unul dintre cele mai bune locuri pentru a găsi și angaja freelanceri cu talent extins. Au peste 800.000 de freelanceri înscriși pe platformă, iar peste 1 milion de facturi au fost deja plătite. Cu toate acestea, când vine vorba de cifra de afaceri totală, este de peste 250 de milioane de dolari.

Au freelanceri pentru mai multe categorii. De exemplu, principalele tipuri sunt dezvoltare, scriere, design, vânzări, marketing, finanțe, juridice, educație, formare, inginerie, arhitectură și așa mai departe. Au mai multe termene de plată și sunt foarte flexibile.

Au una dintre cele mai mici taxe de servicii oferite în industrie, așa că vei câștiga mai mulți bani decât pe alte platforme. În plus, toate plățile sunt protejate de tehnologia SafePay, astfel încât platforma este securizată de terți. Dacă ai nevoie de ajutor cu ceva, poți obține ajutor de la echipa lor de asistență dedicată.

PRO:

 • Flexibil
 • Taxe mici
 • Publicul mondial
 • Protecția plăților

CONTRA:

 • Nimic pana acum

6. 99designs

bani pe fiverr

Dacă ești mândru de abilitățile tale și trebuie să le monetizezi, 99designs este unul dintre locurile excelente în care poți merge. Tarifele proiectelor vor fi bazate pe munca pe care ai angajat-o. Cu toate acestea, cu abilități decente, poți câștiga o sumă bună de bani în fiecare lună.

Cu cât atingerea contului tău este mai mare, cu atât comisioanele vor fi mai mici. Există două moduri în care poți câștiga bani cu 99designs. Poți lucra cu clienții tăi în funcție de cerințele acestora sau poți concura cu comunitatea. Comunitatea conține o mulțime de designeri calificați. Deci, a concura și a câștiga ar putea fi puțin provocator.

Când lucrezi cu un client, vei fi plătit în avans. Acest lucru te va asigura că ai suficiente venituri pentru a prospera dacă ai nevoie să cumperi instrumente sau software de proiectare suplimentare. În plus, sistemul lor de plată securizat se va asigura că niciun bug de securitate nu va deteriora sistemul.

Este una dintre cele mai simple moduri de a face bani dacă ai un set excelent de abilități de design.

PRO:

 • Popular
 • Contracte multiple de design de logo
 • Plata inainte de lucru
 • Comunitate calificată

CONTRA:

 • Ai nevoie de abilități bune pentru a face bani

7. SEOClerks

bani online ca freelancer

După cum sugerează și numele, dacă ai abilități legate de SEO, îți poți crea un cont pe SEOClerks și poți câștiga bani. Poți publica orice postare de locuri de muncă, creare de linkuri, redactare, SEO, postări pentru invitați, rețele sociale etc. Când cineva îți comandă serviciul, vei primi o notificare în panoul de control și vei începe să contactezi cumpărătorul.

Platforma listează ofertele pe baza evaluărilor utilizatorilor. Deci, la început, nu vei putea fi prezentat pe pagina de pornire. Pe măsură ce timpul trece și dacă serviciile tale oferite câștigă expunere, poți obține mai mulți clienți. Partea centrală a SEOClerks este securitatea plăților și plățile la timp.

Este o opțiune bună și poți alege SEOClerks ca o agitație secundară împreună cu serviciile tale de pe Fiverr.

PRO:

 • Opțiuni multiple de muncă
 • Ușor de folosit
 • Sursă de venit decentă
 • Securitatea plății

CONTRA:

 • Ai nevoie de feedback bun pentru a fi clasat mai sus

Concluzie

După cum poți vedea mai sus, sunt disponibile mai multe site-uri web pentru a-ți spori veniturile din freelancing. Dar, din păcate, majoritatea acestor site-uri web gratuite vor reduce un mic procent din plăți atunci când începi să generezi bani.

Te poți înregistra pe orice site web și poți începe să îți monetizați abilitățile. Îți recomand să verifici platformele și să începi să creezi conturi.

Sper că ai găsit acest articol util și că ți-a plăcut să-l citești. Te rog să te gândești să împărtășești acest articol cu prietenii și colegii tăi.

Apasă AICI și poți să vezi cum îți poți promova serviciile tale de pe Fiverr pentru mai mulți clienți. De asemenea poți găsi videoclipuri pe canalul de YouTube MP-Educativ în care îți prezint diferite servicii ce le poți oferi pe platformele de freelancing fără experiență.