În acest ghid, vreau să îți împărtășesc exact (pas cu pas) cum să promovezi serviciile tale de pe Fiverr și să îți crești vânzările.

De asemenea, voi împărtăși cu tine cele mai importante strategii de marketing care m-au făcut să public propriul meu site web de Servicii și să vând direct pe el, fără site-uri web ale unor terțe părți, cum ar fi Fiverr, Upwork sau freelancer.

Ceea ce vei citi acum, îți permite să construiești o adevărată afacere online de succes cu freelancing și nu doar să obți niște clienți sau comenzi rapide pe Fiverr. Asadar, hai sa incepem!

Cum să îți promovezi serviciile Fiverr?

În mare parte, folosește aceste 5 metode pentru a atrage noi clienți și comenzi pe Fiverr:

  1. Social Media
  2. Content Marketing
  3. Quora
  4. Cold Mailing
  5. Reclame plătite

Deci, să începem imediat cu prima tactică.

.1. Social Media

Când spun „Social Media” nu mă refer să te duci și să te alături în 100 de grupuri Facebook, apoi să îți lași link-urile Fiverr! Acesta se numește SPAM.

Folosește rețelele sociale pentru a-ți construi și a crește prezența online și lasă oamenii să aibă încredere în tine, apoi vei vedea cum vei fi contactat în fiecare zi de persoanele care îți cer serviciile.

promoveaza serviciile fiverr

2. Content Marketing

Poți crea orice, cum ar fi postări pe blog, videoclipuri YouTube, cursuri online, postări pe rețelele sociale, cărți electronice, podcasturi, seminarii web, iar apoi să îți promovezi serviciile în interiorul acestora!

Una dintre principalele mele chei ale succesului online este YouTube.

Îți recomand să începi un canal YouTube și un blog, apoi să îți poți promova serviciile pe ele. Este atât de simplu.

3. Promovează serviciile Fiverr cu Quora

A treia strategie de promovare a serviciilor tale fiverr este Quora.

Este unul dintre cele mai bune locuri pentru a-ți promova afacerea și a te dezvolta online.

Quora este rutina mea zilnică în care stau 20-30 de minute în fiecare zi ca să răspund la întrebări. NU SPAMA și oferă valoare!

Poți găsi câteva informații în acest videoclip:

Un sfat bun aici este să creezi schițe de răspunsuri și să le salvezi în calculatorul sau telefonul tău! Întrucât pe Quora există o mulțime de întrebări frecvente, poți apoi să dai copy/paste și să îți publici răspunsurile.

FĂ din QUORA RUTINA TA ZILNICĂ!

4. Cold Mailing

Una dintre cele mai bune modalități de a-ți comercializa serviciile este să trimiți e-mailuri reci către anumite persoane care ar putea fi interesate de serviciul tău.

Ce este Cold Mailing?

Pur și simplu, să cauți e-mailuri care crezi că s-ar potrivi pentru serviciul tău (ex: CEO al anumitor companii) și să trimiți un e-mail încercând să transformi prospectul țintă într-un client.

Să luăm un exemplu pentru a simplifica lucrurile.

Să spunem că serviciul tău este despre „Marketing digital” și să fim mai specifici, oferi servicii SEO. Deci clienții tăi așteptați sunt toți proprietarii de site-uri web care doresc să-și clasifice site-urile pe motoarele de căutare și să obțină mai mult trafic.

Deci, acum cunoști publicul țintă. Ceea ce vei face este să trimți e-mailuri acelor persoane și să verifici dacă sunt interesați de serviciul tău.

Cele două întrebări principale aici?

  • Cum să găsesc acele e-mailuri?
  • Cum să trimit mai multe e-mailuri în același timp?

Să începem cu a doua întrebare și să vedem cum putem trimite mai multe e-mailuri în același timp?

Putem realiza acest lucru prin mai multe metode:

Pentru a simplifica lucrurile pentru tine, poți începe cu cea mai ușoară metodă. Conectează contul tău de Gmail la Gmass, apoi contul tău de Gmail va putea trimite e-mailuri în același timp, să programezi email-urile, statistici și altele…

Va fi ca un mic sistem de email marketing cu ajutorul Gmass.

Este foarte recomandat să utilizezi un e-mail profesional de afaceri și nu contul tău de Gmail gratuit, astfel încât atunci când trimiți e-mailuri, vei arăta profesionist și vei oferi mai multă încredere.

Pentru a primi un e-mail de afaceri, poți înregistra unul la Gsuite de la google pentru $5 pe lună. Recomand cu adevărat să faci asta, vei arăta profesionist.

Să trecem acum la a doua întrebare, cum să găsim e-mailuri?

Aici avem 3 variante:

  • Scraping online
  • Căutare manuală
  • Folosind servicii terțe precum snov și hunter.

Dacă vrei să cauți manual email-uri, poți căuta site-uri web pe Google, să verifici paginile de contact de exemplu, apoi să creezi o listă de e-mailuri.

5. Reclame plătite

Chiar dacă nu recomand folosirea reclamelor plătite ca începător pentru a promova servicii Fiverr, un mic sfat este să nu folosești Facebook sau Google Ads pentru a testa, ci Quora Ads.

De ce?

Pur și simplu pentru că în acest fel vei viza exact persoana care caută o soluție la problema lui, deci este vorba de target pe un anumit subiect.

Iată principalele 5 strategii pentru a începe să îți promovezi serviciile Fiverr online sau orice alt serviciu.

În concluzie, creează un canal YouTube și un blog și publică valoare reală.

Obține trafic și crește canalul, nu uita să profiți și de Quora, este cu adevărat foarte important pentru a obține mai mult trafic și a crește online.

Toate acestea, în conformitate cu cold mailing și obținerea mai multor clienți.

Dacă dorești să ști 8 servicii pe care le poți oferi pe Fiverr fără să ai experiență sau abilități, poți APĂSA AICI pentru a fi redirecționat către un eBook.

Sper că acest articol a fost de ajutor!