Salut, în acest articol o să împărtășesc cu tine 7 idei de venit pasiv pe internet. Cred că dorești și tu să câștigi mai mult, dar să muncești mai puțin.

Următoarele idei care urmează să le împărtășesc cu tine te ajută exact cu asta! Să câștigi mai mult în timp ce muncești mai puțin și mai inteligent.

Dacă ești interesat de câștiguri online, de construirea unei afaceri online sau chiar și de construirea site-ului tău web, atunci te poți abona și la canalul meu de YouTube apăsând butonul de mai în jos.

idei de venituri pasive

7 idei de venituri pasive (câștigă $1000+ pe lună)

1. Scrie un eBook

Scrierea unui eBook este o opțiune când vine vorba de venit pasiv. Odată ce ai creat un eBook, toată munca s-a dus și tot ce trebuie să faci este să îl vinzi iar și iar. Nu a fost niciodată mai ușor, îți poți crea ebook-ul tău cu mare ușurință pe Canva. Dacă te înregistrezi pe Canva apăsând butonul de mai în jos vei avea la dispoziție 30 de zile gratuite pentru Canva Pro.

Eu folosesc Canva Pro în toate proiectele mele, deoarece îmi este de mare folos. După ce ți-ai creat ebook-ul, pe lângă metodele tale de marketing și unde vrei să îl vinzi, îl mai poti vinde și pe KDP Amazon. Tu pui în format .pdf ebook-ul tău, iar Amazon se ocupă cu marketing, printare, livrare…Adică totul! La fiecare vânzare tu vei lua partea ta de bani.

Exemplu:

$5 pe vânzare x 200 vânzări pe lună = $1000/lună

2. Print on demand

Că a venit vorba de companii care se ocupă de printare și livrare, trebuie să îți zic puțin și despre Print On Demand. Dacă vrei să ai afacerea ta cu produse pe care sunt tipărite diferite design-uri, atunci probabil print on demand este pentru tine. La fel ca KDP Amazon, tu nu te ocupi de printare, livrare, stoc, absolut nimic.

Tot ce trebuie să faci tu este design-ul pentru produse. Nu te speria! Nu trebuie să ai foarte multe cunoștințe în graphic design pentru a face asta. La fel ca mai în sus, poți folosi Canva gratuit sau Canva Pro și vei avea niște design-uri de succes!

Uite câteva companii cu care poți lucra pentru asta:

  • RedBubble
  • Teespring (Spring)
  • Printful
  • Printify
  • Gelato
  • Zazzle
  • Teelaunch

De asemenea poți urmări videoclipul de mai în jos pentru a vedea o strategie cum poți face bani cu asta.

3. Începe un membership site web

Acesta este un site privat la care contribui în mod regulat cu conținut nou. Oamenii trebuie să se aboneze la site plătind o sumă de bani pentru a vedea conținutul tău. Oamenii pot vedea conținut gratuit pentru a vedea ceea ce le este oferit, dar trebuie să plătească o taxă lunară de membru pentru a avea acces la conținut suplimentar sau la conținut premium.

Poți percepe sume diferite, depinde despre ce este vorba pe site-ul tău, de ce oferi utilizatorilor tăi și de cât de valoros este materialul. Costul în fiecare lună poate varia de la $5 la $300.

idei de venituri pasive romania

Unul dintre cele mai bune lucruri despre un site membership este că generează bani lună după lună, fără a fi necesar să faci nimic în plus. Acestea fiind spuse, mai multe dintre cele mai importante site-uri de membru își actualizează materialul lunar. Totul se reduce la modul în care îți aranjezi site-ul și dacă dorești sau nu să îți dezvolți și să programezi conținutul.

Exemplu:

100 membri x $10 pe lună = $1000/lună

Dar stai…nu ști să faci un site web? Stai liniștit vei găsi pe canalul meu de YouTube diferite tutoriale despre site-uri web. Dar pentru orice tip de website ți-ai dori să faci, videoclipul de mai în jos este primul pas:

4. Alătură-te programului de afiliere Amazon

Alăturarea programului de afiliere Amazon îți va permite să recomanzi produse de pe Amazon, iar la fiecare vânzare din recomandarea ta, tu vei câștiga comision. Te poți înregistra AICI, iar după înregistrare poți distribui link-urile tale de afiliat cu oricine crezi că ar fi interesant să cumpere diferite bunuri de pe Amazon.

Cu cât mai multe persoane vin și cumpără de pe Amazon prin link-ul tău, cu atât tu vei câștiga mai mult. Ce îmi place mie cel mai mult la programul de afiliere Amazon este că, chiar dacă cineva face click pe link-ul tău, dar nu cumpără ceea ce recomanzi, este posibil să primești în continuare un comision dacă persoana cumpără ceva de la Amazon în următoarele 24 de ore.

5. Marketing Afiliat

În loc să faci un mic comision pentru o mulțime de produse recomandate cu Amazon, poți alege un produs premium (de obicei un produs digital) și să te concentrezi pe marketing. Poți începe un canal de YouTube sau un blog bazat pe acel produs/serviciu, poți începe să construiești o listă de e-mail sau să promovezi pe o platformă de socializare cum ar fi Instagram, TikTok, Twitter etc.

Uite câteva programe de afiliere cu care te poți înregistra: Apasă aici!

Scopul tău este să construiești o audiență care va fi interesată de acel produs/serviciu și care are încredere în tine, astfel încât oamenii să se simtă încrezători în achiziționarea produsului pe care îl recomanzi.

Dacă vrei să începi un blog gratuit pentru un venit pasiv, uite aici un tutorial:

Dacă vrei să ști mai multe despre marketing afiliat APASA AICI!

Exemplu:

$50 pe vânzare x 20 vânzări pe lună = $1000/lună

6. Creează un curs online

Crearea unui curs online este altă opțiune excelentă pentru a genera venituri pasive. Dacă te pricepi să faci ceva, te poți înregistra, apoi creează cursul și îl poți vinde pe site-ul tău web sau pe platforme speciale.

Dacă îl vinzi pe site-ul tău, păstrezi 100% profitul, dar trebuie să te ocupi de trafic pentru a face vânzări. În schimb, dacă îl vinzi pe un site web special cum ar fi Udemy, găsirea clienților este mult mai ușor, dar nu vei mai câștiga atâția bani pe vânzare.

Exemplu: 

Vinde cursul pe site-ul tău: $100 cursul x 10 vânzări = $1000
Vinde cursul pe un site web special: $20 pe vânzare x 100 vânzări - 50% comisionul = $1000

7. Începe un canal de YouTube

Odată ce creezi un canal de YouTube, poți permite YouTube-ului să difuzeze reclame pe videoclipurile tale. Prin aceste reclame tu vei câștiga lunar un venit pasiv. Dar desigur, această soluție nu este chiar ușoară deoarece trebuie să strângi 1000 de abonați și 4000 de ore vizualizate înainte să aplici. De asemenea reține că câștigurile diferă de foarte multe lucruri (nișă, locație, vizualizări etc).

Cu siguranță, pentru a crea un venit pasiv, este nevoie de puțină muncă înainte, dar poate fi o modalitate excelentă de ați diversifica veniturile. Acestea sunt doar 7 idei de venituri pasive, dar există mult mai multe. Dacă vrei să ști mai multe, stai aproape de MP-Educativ.