SEO vine de la Search Engine Optimization, în Romania îl traducem ”Optimizare Pentru Motoarele de Căutare”. SEO este procesul care ajută un site web sau o bucată de conținut să se clasese mai sus în Google.

Dacă ai de gând să începi o afacere sau o ai deja, dar nu prea funționează cum te așteptai, atunci MP-onlyTools vine în ajutorul tău. Am creat acest site web de instrumente pentru afacerea ta și totul este GRATUIT.

Acest site web conține peste 50 de instrumente gratuite, atât pentru SEO, cât și alte instrumente de folos. Mai în jos ai o listă cu câteva dintre instrumente:

Calculator Adsense

calculator adsense

Acest calculator Adsense te ajută să înțelegi ce îți afectează veniturile potențiale. Acesta îți permite să experimentezi cu valori.

seo romania

Știai că unul dintre cei mai esențiali factori de clasare în SEO sunt backlink-urile. Acest instrument este un generator rapid de backlink care te ajută să începi SEO pentru noul tău site web. Dacă vrei să faci un site web poți urmări acest GHID.

Meta Tags Generator

cum faci seo romania

Meta Tags sunt esențiale pentru optimizarea motoarelor de căutare (SEO) și pentru boți. Acest generator simplifică crearea de Meta Tags pentru site-ul tău.

Keyword Position Checker

idei de keywords

Acest instrument este pur și simplu, FANTASTIC. Acesta te ajută să cauți locația ta pe Google și Yahoo. Acest instrument examinează clasarea unui domeniu pentru un anumit cuvânt cheie sau o colecție de cuvinte cheie.

Robots.txt Generator

ce este robot.txt

Fișierul robot.txt este unul dintre cele mai importante fișiere pentru orice site web. Acest instrument oferă o varietate de opțiuni pentru a crea exact fișierul robots.txt de care ai nevoie.

Word Counter

instrumente gratuite pentru afacerea ta

Acest instrument este foarte simplu și util. Acesta te ajută să afli numărul de cuvinte și numărul de caractere din conținutul tău.

ce este un backlink

Acest instrument este foarte simplu de utilizat și de mare ajutor. Introdu domeniul tău și acest instrument numară toate backlink-urile către site-ul tău web.

Domain Age Checker

seo romania

Introdu adresa URL și apasă ENTER. Acest instrument îți spune când a fost format prima dată domeniul și când a fost ultima dată actualizat.

Webpage Screen Resolution Simulator

cum sa fac seo

Un instrument foarte inteligent care evaluează rapid modul în care apare site-ul tău la diferite dimensiuni de ecran. Este foarte benefic pentru rezoluții de telefoane și tablete.

Server Status Checker

seo romania tutorial

Acest instrument este utilizat pentru a verifica numeroase probleme legate de site-ul tău. Datorită funcției de verificare a adreselor URL, acesta este un instrument foarte util și cu mult superior oricărui alt instrument de pe internet.

Acestea au fost doar 10 dintre instrumentele site-ului web MP-onlyTools. Accesează și tu acest site pentru mai multe instrumente. De asemenea, nu uita că ai și alte instrumente de folos în meniul acestui site web cum ar fi:

Fi la curent cu mine deoarece în viitor o să adaug mai multe instrumente și resurse pentru a te ajuta în afacerile tale. Ce părere ai? Îți sunt de folos aceste instrumente? Lasă un comentariu mai în jos cu părerea ta sau orice nedumerire. Pe curând!